Raia: intoleranță și alergie

Raiul este o legumă cunoscută și sub numele de varză de nap sau de rață de vârf. Aparține familiei cruciferelor și este o plantă bienală. Abia în al doilea an se dezvoltă tuberculul, care crește deasupra solului și poate crește până la o dimensiune de 20 de centimetri. Despre asta ar trebui să știți ... Află mai multe

Anghinare din Ierusalim: intoleranță și alergie

Anghinarea de Ierusalim este cartoful prin excelență pentru diabetici. Nu conține amidon și are un conținut scăzut de calorii, în același timp oferă o mulțime de fibre și minerale. Iată ce ar trebui să știți despre anghinare din Ierusalim. Anghinarea de Ierusalim este cartoful prin excelență pentru diabetici. Este fără amidon și are un conținut scăzut de calorii, la ... Află mai multe

Doxorubicina: Efecte, utilizări și riscuri

Doxorubicina este un medicament care aparține grupului de substanțe antraciclinice, care sunt utilizate în chimioterapie ca citostatice pentru tratarea diferitelor tipuri de cancer. Ingredientul activ aparține intercalanților. Ce este doxorubicina? Doxorubicina este un medicament citostatic. Medicamentele citostatice sunt substanțe care inhibă diviziunea celulară și / sau creșterea celulară. Prin urmare, ele sunt utilizate în principal ... Află mai multe

Orez: intoleranță și alergie

Orezul este un produs alimentar derivat din planta de orez. La nivel mondial, orezul este unul dintre cele mai importante alimente de bază. Iată ce ar trebui să știți despre orez Orezul este un aliment derivat din planta de orez. La nivel mondial, orezul este unul dintre cele mai importante alimente de bază. Mai mult de jumătate din populația lumii ... Află mai multe

Dovlecei: intoleranță și alergie

Dovlecelul este membru al familiei cucurbitelor și vine într-o varietate de forme și culori. Cea mai cunoscută este varietatea de dovlecei asemănătoare cu castraveții, care are o lungime de 15-20 cm. Este ușor de cultivat, iar recolta este de obicei foarte productivă. Iată ce ar trebui să știți despre dovlecei. Dovleceii aparțin ... Află mai multe

Pepenele de zahăr: intoleranță și alergie

Pepenele de zahăr aparține familiei cucurbitelor. În botanică, fructul se numește fructe de pădure și este utilizat în principal ca fruct. Numele rezultă din conținutul destul de ridicat de fructoză, care asigură gustul lor foarte dulce. Conținutul de apă al pepene galben este puțin mai mic în comparație cu pepenele verde. Aceasta este ceea ce ... Află mai multe

Fasole Lima: intoleranță și alergie

Fasolea lima (Phaseolus lunatus), cunoscută și sub denumirea de fasole gigantică sau lunară, se crede că a provenit din Peru. Acestea sunt semințe de fasole albă foarte mari, care au fost cândva cultivate de incași. Prin intermediul comercianților de sclavi, boabele de lima s-au răspândit apoi în întreaga lume, oferind nu numai o varietate de utilizări în ... Află mai multe

Linezolid: Efecte, utilizări și riscuri

Linezolidul este un antibiotic din clasa medicamentelor oxazolidinonă. Medicamentul este utilizat ca antibiotic de rezervă. Ce este Linezolid? În prezent, linezolidul este singurul antibiotic activ MRSA disponibil atât pentru uz oral, cât și intravenos. Medicamentul linezolid aparține grupului destul de nou de oxazolidinone. Oxazolidinonele au compuși heterociclici saturați. Ei inhibă biosinteza proteinelor ... Află mai multe

Navul alimentar: intoleranță și alergie

Navul alimentar este o legumă veche și cunoscută sub multe nume și multe specii. Cu toate acestea, valoarea verdețelor de navă a fost neînțeleasă de mult. Astăzi, vechea legumă este redescoperită și se confruntă, de asemenea, cu o renaștere în restaurantele de lux și încă o dată fierbe în ghivecele bucătarilor stele. Navettes, Teltower Rübchen sau ... Află mai multe

Varză tocată: intoleranță și alergie

Varza tăiată este o legumă cu frunze rezistente, strâns legată de rapiță. Până la mijlocul secolului al XX-lea, planta cu creștere rapidă era răspândită în tot nordul Germaniei și era cunoscută printr-o varietate de nume regionale. În bucătăria din Bremen, în special, varza tăiată este preparată în mod tradițional copioasă cu Pinkel, dar poate fi folosită și ca salată. Aceasta este … Află mai multe

Ciuperci: intoleranță și alergie

Ciuperca este una dintre cele mai populare ciuperci comestibile din lume. Este o ciupercă, cunoscută și sub numele de Egerlingen sau Angerlinge, un gen din familia rudelor de ciuperci. Iată ce ar trebui să știți despre ciuperci Ciupercile conțin o mulțime de substanțe nutritive. Nu contează ce culoare au ciupercile, ... Află mai multe

Sfeclă de Mai: intoleranță și alergie

Napul este una dintre legumele vechi, care de multă vreme nu erau prezente în bucătăriile germane. Cu toate acestea, revenirea napului alb a început demult. Pe bună dreptate, deoarece napul poate înscrie mai ales cu ingrediente valoroase și oferă o aromă nouă în multe feluri de mâncare. Despre asta ar trebui să știți ... Află mai multe