Intoleranța la fructoză: recunoașterea simptomelor

Intoleranța la fructoză dobândită: simptome Balonarea și diareea sunt cele mai frecvente simptome ale intoleranței dobândite la fructoză. Pot apărea și alte simptome, cum ar fi crampe abdominale. Adesea, o lipsă rezultată de nutrienți, precum și bolile concomitente provoacă, de asemenea, disconfort celor afectați. Simptome principale În intoleranța dobândită la fructoză (malabsorbția la fructoză), organismul poate absorbi fructoza... Intoleranța la fructoză: recunoașterea simptomelor

Ce este intoleranța la fructoză?

Intoleranța la fructoză: descriere Intoleranța la fructoză este o formă de intoleranță alimentară. Persoanele afectate tolerează fructoza doar într-o măsură limitată sau deloc. Există două forme ale tulburării metabolice – malabsorbția la fructoză și intoleranța ereditară la fructoză: Diferite forme de intoleranță la fructoză. Malabsorbția fructozei Potrivit Serviciului de informare pentru alergii, malabsorbția fructozei este... Ce este intoleranța la fructoză?

Intoleranță la fructoză: Tabel

Terapia nutrițională cu tabel de intoleranță la fructoză Persoanele cu intoleranță ereditară (congenitală) la fructoză trebuie să evite complet fructoza. Chiar și cantitățile mici de fructoză pot cauza probleme grave, cum ar fi afectarea ficatului și a rinichilor. Situația este diferită cu intoleranța dobândită la fructoză mai frecventă (malabsorbție la fructoză). Aici, o renunțare completă la fructoză nu este nici necesară, nici sensibilă. … Intoleranță la fructoză: Tabel

Agave: aplicații, tratamente, beneficii pentru sănătate

Agave a fost folosit ca hrană și plantă medicinală de către azteci. Chiar și astăzi, unele produse fabricate din planta deșertului sunt utilizate în medicina populară pentru tratarea bolilor și pentru prevenire. Cu toate acestea, utilizatorul ar trebui să acorde o atenție deosebită dozajului. Apariția și cultivarea agavei Agavei a fost deja folosită de ... Agave: aplicații, tratamente, beneficii pentru sănătate

Intoleranță alimentară: cauze, simptome și tratament

O intoleranță alimentară sau o intoleranță alimentară nu este de obicei percepută imediat ca atare de către cei afectați. Dacă cineva suferă de diaree, greață, dureri de cap sau alte simptome, acestea nu sunt atribuite unei boli, ci obiceiuri de viață. Dacă reclamațiile se acumulează și apar în legătură cu alimentele, nu ar trebui să excludeți intoleranța alimentară ca ... Intoleranță alimentară: cauze, simptome și tratament

Sorbitol

Produse Sorbitolul se găsește singur sau în combinație cu alte ingrediente active în diferite laxative (de exemplu, Pursana). De asemenea, este comercializat ca produs deschis și ca soluție. Structură și proprietăți Sorbitolul (C6H14O6, Mr = 182.2 g / mol) există sub formă de D-sorbitol, o pulbere cristalină albă cu gust dulce care este foarte solubilă în apă. ... Sorbitol

Malabsorbție de fructoză

Simptome Simptomele posibile ale malabsorbției fructozei includ: dureri abdominale, crampe abdominale Flatulență, balonare Diaree Constipație Reflux gastroesofagian (regurgitare acidă), arsură la stomac. Greață Cauze Cauza disconfortului este absorbția insuficientă a fructozei (zahărului din fructe) din interiorul intestinului în sânge. Intră în intestinul gros, unde este fermentat de bacteriile ... Malabsorbție de fructoză

Căpșuni: intoleranță și alergie

Căpșunile sunt de departe unul dintre cele mai populare fructe ale germanilor și sunt considerate deosebit de sănătoase și gustoase. Dar ce face ca fructele de pădure roșii să fie atât de populare și să aibă bună reputație pe bună dreptate? Aceasta este ceea ce ar trebui să știți despre căpșuni Mai presus de toate, conținutul ridicat de vitamina C al căpșunului, de 60 ... Căpșuni: intoleranță și alergie

Cum să recunoaștem intoleranța la fructoză

În zilele noastre, gama de fructe este mai mare și mai variată ca niciodată. Dar nu toată lumea se poate bucura de fructe fără restricții. Sunteți, de asemenea, unul dintre acei oameni care adesea experimentează o bubuitură în stomac după ce au mâncat fructe? Apoi este posibil să aveți malabsorbție la fructoză sau intoleranță la fructoză intestinală. Test pentru intoleranță la fructoză Nu este ... Cum să recunoaștem intoleranța la fructoză

Fructoză

Ce este fructoza? Fructoza (zahărul din fructe) aparține așa-numitului zahăr simplu, la fel ca glucoza (dextroză), carbohidraților. Fructoza și glucoza sunt cele două componente ale zahărului menajer disponibil în comerț. Unde apare fructoza? În mod natural, fructoza se găsește în principal în fructe. Acestea includ fructe de pom, cum ar fi mere și pere, fructe de pădure și fructe exotice. Miere … Fructoză

Intoleranță la fructoză | Fructoză

Intoleranță la fructoză Intoleranța la fructoză poate fi congenitală (intoleranță ereditară la fructoză) sau dobândită pe parcursul vieții. Ambele tipuri se bazează pe cauze diferite. În intoleranța congenitală la fructoză, fructoza poate fi absorbită în mod normal din intestine, dar nu poate fi descompusă de ficat. Acest lucru duce la o acumulare de fructoză în ... Intoleranță la fructoză | Fructoză