Salata de miel: intoleranță și alergie

Salata de miel aparține familiei de caprifoi (Caprifoliaceae) și a subfamiliei Valerian (Valerianoideae). Genul include 80 de specii în America de Nord, Africa de Nord și Eurasia. Salata comună de miel este cea mai cunoscută specie, care este standardul de pe masă în latitudinea noastră. Iată ce ar trebui să știți despre salata de miel Salata de miel are ... Află mai multe

Cicoare: intoleranță și alergie

Probabil datorită unei coincidențe pure din 1870, în zilele noastre, mai ales în lunile de iarnă, putem adăuga o varietate gustoasă de salată la meniul nostru variat. Cicoare - multă lume îi place pentru gustul său tart, ușor amar și apreciază efectul său pozitiv asupra sănătății. Despre asta ar trebui să știți ... Află mai multe

Brânză Emmental: Intoleranță și alergie

Emmentaler original provine din Elveția de la Emmental. Brânza se face în roți uriașe. În zilele noastre este oferit în toate supermarketurile, cu toate acestea, acestea sunt adesea doar „copii” ale adevăratului Emmentaler, deoarece termenul de brânză Emmentaler nu a fost niciodată protejat. Emmentalerul elvețian original și original este de obicei disponibil numai într-un magazin specializat în brânzeturi. ... Află mai multe

Brânză: intoleranță și alergie

Brânza este un produs lactat obținut din partea proteică a laptelui, cazeina. Prepararea brânzei este una dintre cele mai vechi metode de conservare a laptelui. Iată ce ar trebui să știți despre brânză Brânza este un produs lactat fabricat din partea proteică a laptelui, cazeina. Prepararea brânzei este una dintre cele mai vechi metode de conservare a laptelui. ... Află mai multe